Kuzey Teve

betnis giriş
betnis
yakabet giriş

CHP DEN AKP YE BAYRAK TEPKİSİ “O BAYRAKLARINIZI İNDİRİN YOKSA BİZDE CHP BAYRAKLARINI  ASACAĞIZ”

CHP DEN AKP YE BAYRAK TEPKİSİ “O BAYRAKLARINIZI İNDİRİN YOKSA BİZDE CHP BAYRAKLARINI  ASACAĞIZ”
387 views
13 Haziran 2022 - 10:29
Spread the love

GENÇAĞA KARAFAZLI

AKP’nin Elektrik direklerine asılı bayrakların indirilememesine CHP den tepki

CHP DEN AKP YE BAYRAK TEPKİSİ “O BAYRAKLARINIZI İNDİRİN YOKSA BİZDE CHP BAYRAKLARINI  ASACAĞIZ”

AKP genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın 14 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirdiği Rize –Artvin havaalanı açılış töreni öncesi AKP Rize il örgütünün Trabzon’dan Rize ve Artvin illerine kadar şehir merkezi ve karayollarında bulunan bütün elektrik direklerine astığı AKP bayrak ve filamanlarının bugüne kadar indirilmemesine CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz özel sosyal medya hesabı twitter dan tepki gösterdi.

“GÖREVİNİZİ ADİL BİR ŞEKİLDE YAPIN”

Seçim dönemi olmamasına rağmen kamuya ait elektrik direklerine AKP bayrak ve flamalarının asılı olmasının suç olduğunu belirten CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz özel twitter hesabından AKP ye ait flama ve bayraklarının fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü;

“Rize’de çay afişlerimizin ve Ekrem Başkan’ın afişlerinin asılmasına bir saat dayanamayanlar 10 gündür karayollarında asılı duran AKP afişlerini indirtmiyorlar. Karayolları yetkililerine uyarımızdır. Görevinizi adil bir şekilde yapınız”

Konuyla ilgili ANKA muhabirine konuşan CHP Rize il başkanı Saltuk Deniz,  “ Cumhurbaşkanı Rize –Artvin havaalanını 14 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirdi. Açılıştan önce Karadeniz sahil illeri Rize başta olmak üzere Trabzon ve Artvin ilçelerinde sahil boyunca karayolları güzergâhında bulunan elektrik direklerine AKP bayrakları asıldı. Açılış gerçekleştikten sonra bu bayrakların indirilmesi gerekirdi. Açıkça vurdumduymaz hukuk tanımaz bir anlayışla haftalar geçmesine rağmen AKP bu bayrakları indirmiyor.

Buradan bir kez daha sesleniyoruz Karayolları güzergâhında bulunan kamuya ait elektrik direklerinde ve bazı üst geçitlerde haftalardan beri asılı bulundurulan AKP bayrak ve flamalarının indirilmemesi durumunda bizde partimiz CHP ye ait bayrak ve flamaları ayni alanlarda asacağız. Bu hukuk tanımaz tutum karşısında bu tavrı geliştirerek sorumlu kişilere görevlerini hatırlatmış olacağız.”

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -