Kuzey Teve

betnis giriş
betnis
yakabet giriş

Adana Valiliği önünde patlama: Ölü ve yaralılar var

Adana Valiliği önünde patlama: Ölü ve yaralılar var
Gençağa Karafazlı( karafazli@msn.com )
106 views
03 Ocak 2021 - 12:49
Spread the love

 Adana Valiliği‘nin otoparkında bu sabah bir patlama meydana geldi. DHA’nın haberine göre bomba yüklü araç patlatıldı. Adana Valisi ise yaptığı açıklamada patlamada 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 21 kişinin yaralandığını duyurdu.
 
Adana Valisi Demirtaş, “Saat 08.05 civarında otoparkta Valilik makam girişine yakın yerde araç patlatılıyor. Bir kadın tarafından olayın gerçekleştirildiği tahmin ediliyor” dedi.

Adana Valiliği’nin otoparkında bu sabah bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Valilik otoparkı önündeki patlamaya ilişkin, “Patlamada 2 vatandaşımız öldü, 21 kişi yaralandı” dedi. Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu belirtildi.
 
BOMBAYI PATLATAN KADIN MI?
 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “Saat 08.05 civarında otoparkta Valilik makam girişine yakın yerde araç patlatılıyor. Bir kadın tarafından olayın gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.” dedi.     

DHA’nın haberine göre bomba yüklü araç patlatıldı. Bomba yüklü aracın tam mesai saatinin başladığı sırada infilak ettirildiği bildirildi.
 
Kentin büyük bölümünden duyulan patlamayla birlikte otoparktaki araçlar yanmaya başlarken o sırada araçlarını park eden ve oradan geçenler yaralandı. Valilik binası başta olmak üzere çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı.
 

 

AB BAKANI: VALİMİZLE KONUŞTUM, YARALILARIMIZ VAR
 
AB Bakanı Ömer Çelik de Twitter hesabından Adana’daki patlamayla ilgili şunladı söyledi:

”ADANA Valiliği önünde otoparkta bir patlama gerçekleşti. Valimizle konuştum. Yaralılarımız var.Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adanamıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz.”


Fotoğraf: Twitter
 

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -