Kuzey Teve

betnis giriş
betnis
yakabet giriş

Gelecek Partisi Teşkilat başkanı Selim Temurci “5 çete İngilterede mahalle satın alıyor”

Gelecek Partisi Teşkilat başkanı Selim Temurci “5 çete İngilterede mahalle satın alıyor”
362 views
11 Temmuz 2022 - 10:29
Spread the love

GENÇAĞA KARAFAZLI

Gelecek Partisi Teşkilat başkanı Selim Temurci “5 çete İngilterede mahalle satın alıyor”

Gelecek Partisi Teşkilat başkanı Selim Temurci Partisinin Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve basınla buluşma toplantısına katıldı.

Gelecek Partisi teşkilat Başkanı ve genel başkan yardımcısı Selim Temurci partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen basınla buluşma toplantısına gelecek Parti genel başkanı Ahmet Davutoğlu canlı bağlantıyla toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti Rize halkına selamlarını iletti.

Basın toplantısına Gelecek partisi teşkilat başkanı Selim Temurci, teşkilat başkan yardımcısı Mehmet Kuğu, Bursa il başkanı Alparslan Yıldız,  Bayburt il başkanı Nazır Güler, Gümüşhane il başkanı Yasin Uçan, Gelecek parti Rize il başkanı Osman Civelek, Disk Rize il Başkanı ile çok sayıda partili katıldı.

Gelecek partisi Genel Başkan yardımcısı  Selim TEMURCİ Rize de partisinin İl Başkanlığının organize ettiği bayramlaşma ve basınla buluşma toplantısına katıldı.Selim Temeurci basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevapladı , bir gazetecinin sorusu üzerine “5 li çete İngiltere’de  de mahalle satın alıyor” dedi.

 

“ERDOĞAN “BENİ UYARIN” DEDİ BENDE UYARDIM AMA DİNLEMEDİ”

TEMURCİ: “Cumhurbaşkanı ERDOĞAN bir gün bizlere olur ki bu davadan ve bu kriterlerden vazgeçersen beni uyarın ve terk edin, demişti. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kendisini bizzati uyardım beni dinlemedi bile biz de kendisi ile yol ayrımına girdik.

Selim TEMURCİ konuşması ardından eski başbakan gelecek partisi genel başkanı Ahmet DAVUTOĞLU telekonferansla bağlantı kurarak partililere seslendi.

Ahmet DAVUTOĞLU: ” Torunlarım Rizeli, damadım Rizeli, Rize benim için özel bir yerdir. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum en yakın zamanda ziyarete geleceğim” dedi.

Davutoğlunun telekonferans ile seslenmesinin ardından Genel Başkan yardımcısı Selim TEMURCİ gazetecilerin sorularını cevapladı:

“ÇAYKUR NASIL ZARAR EDİYOR”

Çay kanunu ile ilgili sorulan soru üzerine TEMURCİ ” Çaykur 500 işçi alımı gerçekleştireceği iş ilanına 26 bin başvuru yapılması işsizliğin boyutunu göstermektedir. Bu durum sadece Çaykurda değil bütün İl ve iş kollarında aynıdır. Türkiyede yılda 3 milyon bardak çay tüketilmektedir. Böylesi bir öneme sahip olan çayın üreticisi Çaykur nasıl oluyorda zarar ediyor? Çaykur Genel Müdürü yönetim kurulu üyeleri kimlerdir ve ne kadar ücret almaktadır açıklasın?

TürkTelekomun varlık fonunda nasıl hortumlandığı ise Çaykurda aynı şekilde batırıldı. Çaykurun derhal varlık fornundan çıkarılması lazım ” dedi.

Bir gazetecinin  ” 15 Temmuz darbe girişiminde havaalanında Erdoğanın yakının da ki üç isimden bir tanesiydiniz, ne oldu ki ayrı düştünüz ?” diye sordu.

“A HABER BENİ YAYINA BAĞLAMADI”

TEMURCİ “O gece yetersiz başbakan benim telefonlarıma bakmadı ve A Haber beni canlı yayına bağlamadı. Bu konuyla ilgili sayın Cumhurbaşkanına dosya hazırlayıp bunların hesabını sorulması için verdim ama Cumhurbaşkanı bunun hesabını soramadı bizde yol ayrımına geldik.

Bir başka gazetecinin ” Darbe girişiminden sizin gibi önemli bir isim mağdur edildiğine göre KHK ile başka isimlerde mağdur edilmiştir. Bu konuyla ilgili Parti programınızda herhangi bir madde var mıdır ? İktidar olmanız durumunda neler yapacaksınız ve beşli çeteden önemli bir isim darbe gecesi yurt dışına kaçmaya çalıştığı iddia ediliyor. O dönem bu işlerin içerisinde isim olarak siz bu iddiaları duydunuz mu ?

“BEŞLİ ÇETE İNGİLTEREDE MAHALLE SATIN ALIYOR

Sorusuna Temecin ” Beşli çeteden birisinin yurt dışına kaçtığını duymadım ama ben size daha önemli bir bilgi vereyim Beşli çeteden bahsettiğiniz o önemli isim şuan da ingilterede mahalle satın alıyor.

Ayrıca Türkiye de ilk defa gelecek partisi KHK’lıların anayasa mahkemesine başvurarak herhangi bir fiili suça karışmamış ise geri iadelerini isteyecek. Bunu lk defa dile biz getirdik ve parti programımızda madde olarak koyduk.”dedi

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -