Kuzey Teve

betnis giriş
betnis
yakabet giriş

“AKP ‘Lİ MURGUL BELEDİYESİ İŞÇİLERİNE REKOR ZAM”

“AKP ‘Lİ MURGUL BELEDİYESİ İŞÇİLERİNE REKOR ZAM”
234 views
23 Ocak 2021 - 21:32
Spread the love

Murgul Belediyesi Personel Ltd.Şti. ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan tolu sözleşme görüşmeleri sonrası anlaşma sağlandı.
HAK İŞ’e bağlı sendikalar örgütlü oldukları bir çok kurumda nerdeyse 0 zamma imza atarken Belediye İş Sendikası işçilerin haklarını savunmak için ürüttüğü toplu sözleşme görüşmelerindeki kararlı tutumu sonrası işçilerin lehine sevindirici kararlara imza atıyor.
“MURGUL BELEDİYESİ İŞÇİLERİNE REKOR ZAM”
Gençağa KARAFAZLI-
Artvin’in Murgul ilçesi AKP li Belediyesi Personel Ltd.Şti ile Belediye İş Sendikası arasında toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.
AKP’li belediye başkanı yapılan toplu sözleşme görüşmeleri sonrası CHP’li belediyeleri kıskandıracak bir sözleşmeye imza attı.
Toplu sözleşme Murgul Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ, Belediye İş Sendikası Rize Şube başkanı Yaşar KASPAR ve işçilerin katılımıyla Murgul Belediye şantiyesinde imzalandı. Yapılan Sözleşmede Murgul Belediyesi işçilerine rekor sayılacak zam yaparak işçileri sevindirdi.
“İŞÇİ MAAŞİ 4500 TL OLDU”
Yapılan Toplu sözleşme kapsamında en düşük günlük yevmiye 165 TL ye diğer en yüksek günlük yevmiyelere %17’ yakın zam yapılırken, ortalama işçi maaşı 4500 TL’ye yükselirken işçilere 60 gün ikramiye ve sosyal yardımlarda % 100’e yakın zam yapılması konusunda anlaşma sağlandı.
“İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ MURGUL’UN YÜKÜNÜ OMUZLADI”
Murgul Belediye Başkanı Hasan ÇAVUŞ konuşmasında sözleşmenin arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum, günümüz koşullarında yeterli olmasa da, imkânlarımızı zorlayarak sendikayla anlaşmaya vardık, ilerleyen zamanlarda imkânlarımız düzeldikçe işçi kardeşlerimizin emeklerine daha fazla katkı sunmaya çalışacağız.
Murgul belediyesinde yedi yıldır işçi arkadaşlarımız dar kadroyla Murgul’un yükünü omuzlayarak bu günlere kadar emek verdiler. Çalışan tüm arkadaşlarımızı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Belediye İş Sendikası Rize şube başkanı Yaşar Kaspar toplu sözleşme imza töreninde yaptığı açıklamada;
“Belediye İş Sendikasına üye arkadaşlarımızın toplu sözleşmesi bugün Başkanımız ve üyelerimizle beraber imzalıyoruz, bu sözleşmeyle emekçi arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığının alındığı bir sözleşme oldu.
Toplu sözleşmede desteklerini esirgemeyen ve her zaman emekçilerinin yanında olan Belediye Başkanımız Hasan ÇAVUŞ başkanımıza, örgütümüz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -