Kuzey Teve

betnis giriş
betnis
yakabet giriş

Açın Camları Diyen Abdurrahman Uzun’a sahnede protesto! Doğal gaz faturası verildi

Açın Camları Diyen Abdurrahman Uzun’a sahnede protesto! Doğal gaz faturası verildi
191 views
25 Kasım 2022 - 11:44
Spread the love

Kocaeli’de bir panele konuşmacı olarak katılan AKP’li yandaş Abdurrahman Uzun, Zafer Partili bir grup tarafından protesto edildi. Partililer, daha önce “Sonuna kadar açın kombileri” açıklamasıyla gündeme gelen Uzun’a doğal gaz faturalarını gösterdi.

AKP’li yandaş Abdurrahman Uzun, Kocaeli’de Körfez Belediyesi’nin gerçekleştirdiği panele konuşmacı olarak katıldı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfiyle ilgili, geçmişte yaptığı “Açın kombileri yaz ayıda olsa, hava sıcakta olsa sonuna kadar açın kombileri. Artık gaz patronuyuz” açıklamasıyla hatırlanan Uzun, Zafer Partisi teşkilatı tarafından protesto edildi.

“ÜMİT ÖZDAĞ’IN SELAMI VAR”
Zafer Partisi’nin Körfez İlçe Başkanlığına mensup kişiler, Uzun’a sahnede konuştuğu sırada doğalgaz faturalarını gösterdi. Faturayı imzalatmak isteyen Zafer Partililer sahneden inerken ‘Ümit Özdağ’ın selamı var’ deyince gerginlik yaşandı.

ZAFER PARTİSİ ŞİKAYETÇİ OLDU
Panelde yaşanan tartışmanın ardından Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan açıklama yaptı.

Kozan açıklamasında şunları söyledi: “Bugün Körfez ilçemizin belediyesinin düzenlediği panelde ‘açın vanaları’ diye bağıran Abdurrahman Uzun’un programında Körfez ilçe teşkilatından başkanımız ve gençlik kollarımız demokratik bir protesto eylemi gerçekleştirdiler. Bu dönem gelen doğalgaz faturasını imzalatmak için yanına kadar gittiler. Bu sırada Ümit Özdağ hocamızın selamını ilettiler. Bu sırada bir itiş kakış yaşadılar. Müdahaleye maruz kaldılar. Şu anda Tütünçiftlik polis merkezindeyiz. Kendilerinden şikayetçi oluyoruz. Kocaeli Zafer Partisi İl Başkanı Mümin Kozan olarak söylüyorum bir doğalgaz vanası bırakalım, bir de fındık fıstık atalım diye düşündük. Nimettir diye atmaktan vazgeçtik. Masasına ikram olarak bıraktık. Doğalgaz vanası da pahalıydı bu sebeple vazgeçtik. Faturayı imzalatmak istedik”

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -